Milli Eğitim Bakanlığı merkezi sistem le yapılan 8. Sınıfların sınav sonuçları hafta başında açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre Yıldız Koleji yine başarılarını devam ettirdi. Sınav sonuçları kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER şunları söyledi.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler;

28 – 29 Kasım 2013 tarihinde yapılan merkezi sistem sınav sonuçları hafta başında açıklandı. Sınav sonuçlarını incelediğimizde öğrencilerimiz yine büyük başarılar kazandıklarını gördük. Sınav sonuçları beklediğimiz değerlerde geldi. Okulumuz öğrencilerinin genel durumlarına baktığımda bir öğrencim tüm derslerde sadece 1 yanlış yapmıştır. Altı  öğrencimiz 2 yanlış, beş öğrencimiz 3 yanlış yapmışlardır.  Yine Türkçe dersinde 22 öğrencimiz, Fen Bilimleri dersinden 10, Din Kültürü ve Ahl. Dersinden 10, İngilizce dersinden 13, Matematik dersinden 31 ve İnkılap tarihi dersinden 32 öğrencimiz ful yapmışlardır.

Yıldız Kolejinin bu başarısı inşallah ikinci sınavda üst seviyede devam edecektir. Ayrıca yarıyıl tatilinin yaklaştığı şu günlerde öğrencilerimize tatillerini çok iyi değerlendirmelerini ve ikinci döneme eksiksiz gelmeleri gerektiğinin önemini belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile tüm öğrencilerimize ve meslektaşlarıma iyi tatiller diliyorum.