İlçemizde başarılı bir şekilde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren  Yıldız Koleji Kaymakamımız sayın Tuncay AKKOYUN’ u makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamımıza okulları ile ilgili kısa sunumlarından sonra 2013-2014 eğitim öğretim yılı için hazırlayacakları İngilizce gazete için söyleşi yaptılar. Okul müdürü, İngilizce ve bilgisayar öğretmenleri ile editör öğrenciler ile birlikte ziyaretin yapıldığını söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER;

“-Sayın veliler, sevgili öğrenciler

Yıldız Koleji olarak eğitim öğretim alanı ile sosyal kültürel alanlarda bir çok yenilikleri imza attık. Bu gün bu yeniliklerimizden biride İngilizce gazetemizdir. Her yıl en az bir sayı çıkarmaya özen gösterdiğimiz gazetemizin bu yıl ki sayısının yapım çalışmalarımıza başladık.

İlk röportajımızı sayın kaymakamımızla yapmayı planlamıştık, büyük bir nezaket göstererek bu isteğimizi kabul buyurdular ve bizleri makamımda misafir ettiler, şahsım ve okulum adına teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum.

Sayın  kaymakamımız Tuncay AKKOYUN’a öğrencilerimiz okulumuz ile ilgili kısa bir sunum eşliğinde İngilizce gazetemizin geçen yıl yayınlanan sayısını verdiler. Kendileri böyle bir çalışmadan çok memnun olduğunu söyleyerek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretimize, şahsım ve İngilizce öğretmenlerim, bilişim tek. öğretmenim ile röportaj yapacak iki öğrencim katıldı. Sayın kaymakamımıza öğrencilerimiz çeşitli sorular yönelterek röportajlarını tamamladılar.

Ben tekrar sayın kaymakamımıza bu fırsatı bizlere verdiği için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Dedi.”