Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 1-B sınıfı öğrencileri yarıyıl tatili öncesi yaptıkları etkinlikle gönülleri fethetti.

Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 1-B sınıfı öğretmeni Vefa Yaşarer’in öğrencileri tarafından hazırlanan “Okuma Bayramı” etkinliği protokol üyeleri ve aileleri gururlandırdı. Öğrenciler  öğretmeninin kontrolünde hazırladıkları  hem eğitici hem de eğlendirici sunumları sergilediler .Geleceğin güvencesi öğrenciler okudukları şiirler, skeç ve şarkılarla gönülleri fethetti..

1-B sınıfı öğrencileri 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin son günü, karne öncesi mükemmel gösterileriyle ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler.

Gösteriyi izleyen, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, öğrencileri hazırlayan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak öğrencilere okuma belgelerini verildi ve okumaları için kitap hediye edildi.

Okul Müdürü Fahri Pehlivan programa katılarak destek veren misafirlerine teşekkür etti.

Okuma Bayramına Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Şube Müdürü Süleyman Dal, İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram Metin katılırken, aileleri ve yakınları öğrencileri yalnız bırakmadı.