Bir dizi ziyaret, açılış ve incelemeler için Elbistan gelen Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan ve bölgesinin ilk renkli gazetesi olan Elbistan Gündem Haber’e övgüler yağdırdı.

Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede beraberindeki heyet ile birlikte bir süre konaklayan Vali Kocatepe, Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’nin kendisine takdim ettiği Elbistan gündem Haber’i hayranlıkla inceledi ve okudu.

Elbistan ve bölgesinin ilk ve tek renkli gazetesinin Elbistan Gündem Haber olduğunu Vali Şükrü Kocatepe’ye bilgi olarak sunan Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki, zor, meşakkatli ve kamuya mal olan mesleğin her şeye rağmen anlamlı bir meslek olduğunu dile getirdi.

Elbistan gündem Haber Gazetesini büyük bir dikkatle inceleye ve okuyan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, dizgisinden baskısına, haber zenginliğinden haber sunumuna ve manşet ustalığından renk güzelliğine kadar gazetenin her alanda güzel olduğuna işaret ederek, Hasanaki’yi kutladı ve yayın hayatında başarılar dileğinde bulundu.

Maraş Haber ekibi olarak Elbistan Gündem Haber Kurucusu Gazeteci-Yazar Hasanaki’ye yayın hayatında başarılar dileriz.