MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, hal esnafını ziyaret etti.

Hal esnaflarının sorunlarını dinleyen Akgemci ve Nergiz;  “Sorunların çözümü için MHP’de buluşalım” dediler ve destek istediler.

Adaylara büyük ilgi gösteren hal esnafı artık boş vaatlere kanmayacaklarını “Yüz ağartan yüz projenin” sahibini desteleyeceklerini ifade ederek, değişimden yana olduklarını söylediler.

AKGEMCİ: İNSANIMIZN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Şehirde sorunların üst üste birikmiş olduğunu, insanların yaşadığı kentte hayatını kolaylaştırıp mutlu edilmesi gerektiğini söyleyen Akgemci; “Bu gün burada hal esnaflarımızla buluştuk dertleştik. Kabzımalından tutun şoförüne kadar sıkıntılı. Sorunlar zamanında çözülmemiş, üst üste birikmiş.

İşte bütün bu sorunları bildiğimiz için 3 aşamalı eylem planımızı oluşturduk. Halkımızda bizim sorunları çözme konusunda ne kadar samimi ve özverili olduğumuzun farkında. Bu yüzden destekleri bizden yana. İnşallah yönetimi aldığımızda ivedilikle bu sorunlar çözülerek vatandaşımızın rahat nefes almasını sağlayacağız. Bu kentte yaşayan herkes gerçek anlamda belediyecilik hizmetini alarak hayal ettiği kente kavuşacak” dedi.

NERGİZ: YETKİYİ İŞİN EHLİNE VERİN, SORUNLARLA VEDALAŞIN

“Yetkiyi işin ehline verin, sorunlarla vedalaşın” diyen Av. Neslihan Koca Nergiz: “Sorunların çözümü bizde. Bu güne kadar verdiğiniz oyların karşılığını alamadınız. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Sizler her fırsatta dile getiriyorsunuz. Zaten oyların karşılığı alınsaydı bu gün bu yaşanan sorunlar olmazdı.

İşte karşınızda yüz ağartan projeleriyle size hizmet için yola çıkan hizmet adamı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve bacınız var.  El ele verip Kahramanmaraş’ımızı 5 yılda marka şehir yapacağız.

Dulkadiroğlu ilçemizin durumunu biliyorsunuz. Hiçbir mahallesi belediyecilik hizmeti almadı. Her anlamda çağın çok gerisinde. Siz destek verin biz hizmeti getirelim” dedi.