AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Hal ve Köy garajı esnaflarıyla buluştu. Esnaflar tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Mahçiçek, projelerini anlatıp destek vermelerini istedi.

 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mahçiçek, Hal’de bulunan kabzımal ve köy garajında bulunan esnaflara ziyarette bulundu. Girdiği her dükkanda ilgiyle karşılaşan Mahçiçek, 30 Mart’ın ardından birbiri ardına projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Gördüğü tablo karşısında büyük mutluluk yaşayan Mahçiçek, bu güne kadar edindikleri bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Onikişubat ilçesine hizmet edeceklerini söyledi. İlk olarak 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemini anlatan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Sizden istirhamımız AK Parti’ye sahip çıkın. Çünkü biz milletin emriyle hareket ediyoruz. Türkiye’deki mücadele bu ülkeyi kimin yöneteceği mücadelesidir.” dedi.

Projelerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Mahçiçek, altyapı, ulaşım ve kentsel dönüşüm gibi projelerle geldiklerini vurguladı. Kahramanmaraş’ı Türkiye’de örnek gösterilecek bir şehir yapmak istediklerini işaret eden Mahçiçek, bunu yapacak bilgi, birikim ve kabiliyete sahip olduklarının altını çizdi.