Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraşlılara 12 Şubat Stadyumu’yla ilgili müjdeli haberi verdi !

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Kahramanmaraş Valiliğimizin ve İlgili kurumlarla yapılan görüşmelerde maçların oynanmasına karar verildi.

Kahramanmaraş Spor Ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Müsabakarı 2014-2015 Futbol Sezonu Maçları Malumunuz 12 Şubat Stadında Oynanmaya Devam Ediyordu İl Güvenlik Kurulunun Futbol Federasyonuna Talebi Doğrultusunda Futbol Maçlarının Başka Bir İlde Yapılması için Tebligat Göndermiştir.

Bugün Yapılan Görüşmeler Neticesinde Kahramanmaraş Spor Ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Müsabakalarını 12 Şubat Stadyumunda Oynanmasına Karar Verilmiştir.

Kahramanmaraş Spor Kamu Oyuna saygı ile Duyurulur.” sözlerine yer verildi.

İşte Türkiye Futbol Federasyonu’nun Gönderdiği Yazı !

Gönderilen yazıda ; “Kahramanmaraş Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu ilgi yazısında Kahramanmaraş 12 Şubat Stadına Spor Alanı Güvenlik Sertifikası verilmeyeceğini bildirmektedir. Bu nedenle 2014 – 2015 sezonunda iç saha müsabakalarınızı oynayacağınız, Spor Toto 2. Lig kriterlerine uygun bir stadın tahsis yazısı ile birlikte en geç 26.02.2015 Perşembe günü saat 15:00’a kadar TFF Maç Planlama Müdürlüğü’ne bildirilmesi gerekmektedir.” sözlerine yer verilmişti. Kahramanmaraş Valiliği’nin devreye girmesiyle bu karar iptal edilerek, Kahramanmaraşspor’un ev sahipliği yapacağı maçların Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda oynanmasına karar verildi.