Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan şube müdürleri rotasyonunda değişik illere atamaları yapılan Kahramanmaraş Şube Müdürleri onurlarına verilen veda yemeği ve çiçeklerle uğurlandı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Şehit Hanifi Çakallıoğlu Öğretmenevi A.S.O. müdürlüğünün Teras katında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Maarif Müfettişler Başkanı, Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımı ile Şube Müdürleri Mustafa Zincirkıran, H.Hasan Kozan ve Hasan Gül onuruna iftar yemeği verildi.

Yemekten sonra,“Kahramanmaraş’a vuslat duygularıyla gelmiştim ama böyle bir ayrılıkla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt daha sonra konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Evrensel bir yazgı olan ayrılık insanları üzse de yapılacak bir şey yok. Memuriyet hayatında bu ayrılıklara katlanmak gerekir. Ben burada yeni görevleri gereği müdürlüğümüzden ayrılan arkadaşlarıma sağlık mutluluk ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu konuşma sonrasında Şube Müdürü Mustafa Zincirkıran’a  kısa bir süre önce emekli olan Şube müdürü Hatice Görgülü,  Şube Müdürü Hasan Gül’e Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Sarıtürk, Şube Müdürü Hacı Hasan Kozan’a İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt birer buket çiçek verdiler.