Afşin’e bağlı Çomu köyünde su tankı tartışmasıyla başlayan kardeş kavgası kanlı bitti. Sabri Sakar ve kardeşi şüpheli M. Sakar önce tartıştılar daha sonra pompalı tüfeğe sarılan M. Sakar, ağabeyi Sabri Sakar’ı ayaklarından vurdu. Kavgada Hatice Sakar ise aldığı darbeler sonucu yaralandı.

 

Gün geçmiyor ki cahillik sonucu üzücü bir olay yaşanmasın. Bunlardan biri de Afşin’e bağlı Çomu köyünde yaşandı. Köy içinde su tankı yüzünden başlayan iki kardeş arasındaki tartışma kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü, Kardeşlerden M. Sakar (51), pompalı tüfekle ağabeyi Sabri Sakar’ı (55) ateş ederek ayaklarından vurdu.

 

Kavgada Hatice sakar ( 53) isimli kadın ise aldığı darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındılar. Bacaklarından vurulan Sabri Sakar ile darbeler sonucu yaralanan Hatice Sakar’ın sağlık durumlarının iyi ve hayati tehlikeleri bulunmuyor.

 

Olayın duyulmasının ardından Elbistan Devlet Hastanesine akın eden Sakar aileleri, büyük bir şaşkınlık ve kızgınlığı bir arada yaşadı. Baba ve amca arasında kalan Sakar ailesi yaşanan olaydan büyük üzüntü duydular.