Dulkadiroğlu AK Parti’den Aday Adayı “AK Parti’nin Başarısı İçin Çalışacağım” dedi.

                AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hakan Türker Dulkadiroğlu, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve teşkilata nezaket ziyaretinde bulundu. Dulkadiroğlu, yaptığı konuşmada, “Hedefimiz AK Parti’nin başarı için çalışmaktır” dedi.

                AK Partiden Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığını açıklayan Dulkadiroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Elbistan ilçe teşkilat başkanı Yunus Kaan Kısaca’yı ziyaret etti. Dulkadiroğlu Devleti Sultanlarının torunlarından Hakan Türkel Dulkadiroğlu’nun partilerinden aday adaylığını açıkladığını ifade eden Başkan Kısaca, aday adayı başvurusunda bulunanların sayısındaki artışı sevindirici olduğunu ifade etti.

Başkan Kısaca, bu aday adaylarından sadece 8 tanesinin aday gösterileceğini, diğerlerinin ise genel seçimlere kadar partilerinin başarısı için mücadele edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hakan Türker Dulkadiroğlu ise yaptığı konuşmada, hedefinin millete hizmet olduğunu dile getirerek, “Her yerde ve her zaman AK Partinin başarısı için çalışacağım” dedi.