Elbistan Belediyesi asfalt çalışmalarında başarılı çalışmalarını muhteşem bir finalle noktalayacak. 14 mahalleden 11’de asfalt çalışmaları tamamlanırken Tepebaşı ve Bahçelievler hizmette sıraya girdi. Başlayan bu iki mahallede ve en kısa sürede tamamlanacak ve Cumhuriyet Mahallesi ile final yapılacak. Bld. Bşk.Yrd. Ayhan Özcan yaptığı değerlendirmelerde şuana kadar yaklaşık 30 Milyon TL harcama yapıldığını ve 75 km yolun asfaltlanmış olacağını söyledi.

Elbistan Belediyesi asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Rekor bütçeyle bu hizmet alanında adeta devrim yaratan Elbistan Belediyesi 11 merkez mahallede asfaltlama çalışmalarını tamamladı ve şuanda Tepebaşı ve Bahçelievler mahallelerinde asfaltlama startı verildi. Tepebaşı Muhtarı Gazi Yalçın ve mahalle sakinlerinin yer aldığı asfaltlama çalışmaları büyük memnuniyet yarattı.

Tepebaşı mahallesi muhtarı Gazi Yalçın başlayan asfaltlama çalışmaları dolayısıyla Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve personeline teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan ve Fen İşleri Müdürü Cebrail Çatalbaş’a çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcı Ayhan Özcan sona eren ve Tepebaşı mahallesinde start alan çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“ Asfaltlama çalışmalarında finale geldik. Şuana kadar 14 merkez mahallemizden 11’de asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarımız sunulan hizmetten oldukça memnunlar. Biz hizmeti ilke edindik. Bunu başarmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Şuana kadar yapılan çalışmalarda toplam 30 Milyon TL harcama yapıldı ve bunun karşılığında yaklaşık 80 km asfalt yol çalışması tamamlandı.

Şimdi Tepebaşı mahallesi ve Bahçelievler mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza eş zamanla başladık. En kısa sürede tamamlayacağız. Daha sonra Cumhuriyet mahallesine geçerek bu sezonki asfaltlama hizmetini noktalayacağız. Hizmetlerimizin Elbistan’a ve insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Bld. Bşk. Yrd. Özcan ayrıca sona erecek 14 mahalle asfalt çalışmaları ile birlikte genel toplamda 220 km uzunluğunda cadde ve mahalle yollarının asfaltlandığını kaydetti.