Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri  İl Millî Eğitim Müdürülüğünün Değerler Eğitimi Pojesi, Vefa kapsamında sosyal sorumluluk doğrultusunda  “Şehit’e Vefa” konulu bir kampanya gerçekleştirmiştir.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri ,Ülkemizde yaşanan terör hadiselerinden dolayı milli birlik ve beraberliğimiz ve vatanın bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anma acılarını paylaşma adına bir yardım kampanyası düzenlenmiştir. Okul öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri yardımları Türkiye Harp Mahlulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus KAHRAMAN’ a teslim etmişlerdir.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Dernek başkanı Yunus KAHRAMAN bu vatan uğrunda canlarını ortaya koymuş olan insanların tek beklentisinin hatırlanmak olduğunu ifade ederek  öğrencilerin bu davranışlarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek ziyarete gelen öğrencilerimize  teşekkür etmiştir.

 Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri şehit ve gazilerimize her zaman manevi desteklerinin de devam edeceği açıklamalarında bulunmuşlardır.