Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde Akedemik Başarıyı Artırma Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde 21.yy beklentilerine uygun çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Türkoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı salonunda Türkoğlu İlçe kaymakamı Gürbüz Saltaş başkanlığında, İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydem Aydoğan ve orta okul müdürlerinin katılımı ile ilçede eğitimin kalitesinin arttırılması konusunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı ile ilgili olarak İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydem Aydoğan şu ifadelere yer verdi:

“21.yy öğrenen becerilerini doğru okuyup adımlarımızı bu nispette atmaya devam ediyoruz. Mesleki duyarlılığımızı eğitimin tüm aktörleri ile aynı ritimde paylaşıyoruz. Öğretmen yeterlikleri konusunda mesleki gelişimimize önem verirken, başarıyı kümülatif olarak yakalayacağımızı biliyoruz. Bu doğrultuda öğrencilerimizin akademik başarısını artırma çalışmaları yanında Milli ve Manevi gelişimlerine yönelik desteğimizi her geçen gün artırıyoruz. Süreç odaklı yaklaşımlarla “Kadim Medeniyetimizin” emanetlerini güvenle geleceğe taşıma gayretindeyiz. Bilgi tüketen toplumdan, bilgi üreten topluma geçişte sosyo-kültürel dokumuza uygun bizden yaklaşımlarla projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu gün de Ortaokul Müdürlerimiz ile bu çabanın gayreti içerisindeyiz.

Türkoğlu İlçe Kaymakamımız Sayın Gürbüz SALTAŞ’ın hem idari hem de akademik desteklerini yakinen hissederken, önceliği eğitime verdikleri için kendilerine hassaten teşekkür ediyoruz.” denildi.