Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü hayat Boyu Öğrenme bölümünce İlçelerdeki okul müdürlerine yönelik yapılan 0-18 Yaş Aile Eğitimi programının son tanıtımı Türkoğlu İlçesinde Kaymakamlık Misak-ı Millî Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılarak ilçe tanıtımları tamamlandı.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Programın açılış konuşmasını Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ali İncecik yaptı. Peşinden Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ali Tiyek 0-18 Yaş Aile Eğitimine neden ihtiyaç duyulduğu üzerinde bir konuşma yaptı ve Aile eğitimine ilişkin araştırmaların; çocuklara yapılan yatırımların toplumsal faydaya dönüştüğü, bireysel ve toplumsal kalkınmaya destek sağladığı, aile içi iletişimi güçlendirdiğine dikkat çekti ve programın okul müdürlerince sahip çıkılmasını istedi.

Konuşmalardan sonra programın tanıtımını yapacak olan,  Aile Eğitimi, Eğitici öğretmeni Sezer Özdemir, hazırladığı sunu eşliğinde anlatımına başladı, program boyunca konuşulacak konular ve amaçları sizlerle paylaşmak istedik “ dedi ve Çocuk gelişiminde ailenin rolü, çocukla iletişim, olumlu davranış geliştirme, olumsuz davranışları azaltma, Sosyal duygusal gelişim, bilişsel gelişim ve dil gelişimi, motor gelişimi ve cinsel gelişim, özbakım becerileri, çocuk sağlığı ve beslenme, okul ve çocuk gibi konuları okul müdürlerine anlattı.

Toplantı okul müdürlerince sorulan soruların cevaplanması ve Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi önünde çekilen fotoğrafla son buldu.

Toplantı sonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğünden gelen görevliler Türkoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Bekir Akkaya ve yardımcısı İbrahim Türkmen’i ziyaret ederek burada bir müddet fikir alışverişinde bulunduktan sonra ayrıldılar.

0-18 Yaş Aile Eğitimi toplantısına Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ali Tiyek,  Pazarcık İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ali İncecik , İl Millî Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram Metin, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakallı , Türkoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Bekir Akkaya , Aile  Eğitimi Eğitici öğretmenleri Sezer Özdemir, Arzu Birsen, Edibe Kalaycı , Emine Nacar  ve  Türkoğlu İlçesinde görevli okul ve kurum müdürleri katıldı

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR