Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kısa bir süre önce okulda başlatılan kitap okuma kampanyası bugün yapılan yazar-okur buluşması ile yeni bir soluk aldı.

Eğitimci şair-yazar Zekeriya Efiloğlu’nun Aşkın Peşinde ve Kalbime Yazdım Seni kitabi okulda 300 öğrenci tarafından okundu. Kitaplarını imzalamak ve söyleşi yapmak için TOKİ Kazımkarabekir MTAL sine gelen eğitimci şair-yazar Zekeriya Efiloğlu okulda büyük bir coşku ile karşılandı. Yaklaşık iki saat süren söyleşi görülmeye değerdi. Kitabı ile ilgili sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Zekeriya Efiloğlu okulda görmüş olduğu heyecandan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise bu ve benzeri etkinliklerinin artarak devam edeceğini söyledi ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Daha sonra yazara Kahramanmaraş a özel el yapımı sihirli sandık hediye edildi. Kitaplarını da imzalayan eğitimci şair-yazar Zekeriya Efiloğlu okuldan mutlu bir şekilde ayrıldı.