Dulkadiroğlu Belediyesi bugün Mesleki Eğitim Kampusu içindeki okulların öğrenci ve öğretmenlerine aşure programı yaptı. Programa Dulkadiroğlu Kaymakamımız Kadir Okatan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ertan GÖL ,Ak Parti ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ,belediye başkan yardımcıları ve şube müdürleri, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere ,okul müdürleri ve öğretmenler ,mahalle muhtarları ve öğrenciler katıldılar.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Çok yoğun bir katılımın olduğu aşure programı renkli görüntülere neden oldu. TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise programla ilgili şunları söyledi:

Öncelikle kampüsümüzde böyle güzel bir aşure programı yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay Bey olmak üzere bütün emeği geçen belediyemiz personeline teşekkür ediyorum. Mesleki Eğitim Kampüsü içerisinde üç okul var ve yaklaşık 2500 öğrencimiz var. Yapılan aşure programı ile okullar arasındaki birlikteliğimiz arttı. Hepimize büyük bir aile olduğumuzu hissettirdi. Zaten aşurenin ruhunda var kardeşlik, dayanışma ve birliktelik. Ben tekrar belediyemize yürekten teşekkür ediyor, programa gelen başta kaymakamımız Kadir Okatan bey olmak üzere tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.