Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Zafer Ortaokulu Teknoloji Tasarım Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları teknoloji tasarım sergisi okul salonunda törenle açıldı.

Teknoloji Tasarım Sergisi serginin açılış kurdelesi İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mecit Topal tarafından kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Teknoloji Tasarım Öğretmenlerinden Oğuzhan Orçan ve Ali Durur’un rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeler, büyük beğeni topladı. İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mecit Topal Okul müdürü Mustafa Ertem beraberinde sergiyi gezerek çalışmaları hakkında öğrencilerden bilgi aldılar.

Şube müdürleri Projede emeği geçen tüm öğrenci ve Teknoloji Tasarım Öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Ardından okulun anasınıfını ziyaret ederek anasınıfı öğretmeni Ayşe Urfalı Ayçiçek ile öğrenciler hakkında bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenler ile sohbet eden İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mecit Topal öğretmenler ile sohbet ederek eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.