Kahramanmaraş’ta eğitim adına önemli katkı sunan, meslektaşları arasında büyük saygınlığı bulunan, 1995 yılında Dulkadiroğlu İlköğretim okulunda eğitimde kara tahta ve tebeşirin hakim olduğu o yıllarda uygulamaya koyduğu  okulunda tebeşir üretmeye başlayan,  projesiyle büyük yankı uyandıran  Onikişubat Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu Müdürü Mustafa Paksoy bugün (8 Haziran 2020 Pazartesi) okulunda düzenlenen bir veda töreni ile resmi görevine son noktayı koydu.

HABERE AİT FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

İki yılı belediyede olmak üzere toplam 41 yıl eğitim adına hizmet veren Mustafa Paksoy’un çalışma arkadaşlarından ayrılma töreninde duygusal anlar yaşandı. Paksoy, meslek hayatından kesitler sundu, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, güzel çalışmalar yaptığına işaret etti ve helallik dileyerek, kendisi hakkım varsa helal olsun dedi.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut ise “Müdürümüzün, yapmış olduğu çalışmalara şahidiz, kendisi duayen bir okul müdürüdür, ama her şeyin bir sonu vardır, aramızdan güzel intibalar bırakarak ayrılıyor, gönlümüz, kapımız her zaman kendisine açıktır. Emeklilik hayatının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut, Müdür Mustafa Paksoy’a plaket ve teşekkür belgesi verdi. Programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Ataş, okul öğretmenleri katıldı.

Mustafa paksoy 2 yıl belediye hizmetinden sonra öğretmenlik görevine 15 Aralık 1980 yılında Burdur Cumhuriyet Lisesinde başladı, peşinden 16 Şubat 1981 tarihinde İmama Hatip Lisesi, 15 Şubat 1982 B. Alan Ortaokulu, 18. Aralık 1985 tarihinde Gaziantep Fevzipaşa Lisesi, 26Eylül 1990 Adıyaman Çelikhan Lisesi, 04 Eylül 1995  Kahramanmaraş Ilıca Yeniyapan Ortaokulu, 15 Eylül 1993 Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlköğretim Okulu, 7 Haziran 2004 Cumhuriyet Lisesi, 2010-2014 İbrahim Çalık Lisesi ve 2015-2020 Ömer Faruk Arılan Ortaokulu.