Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ”Stem İle Bilim Sınıfları Projesi kapsamında” atölye kurulumu yapılacak ve İleri Düzey Stem Eğitici Eğitimi verilecek 1 tane anaokulu, 2 tane ilkokul ve 2 tane de ortaokul olmak üzere toplam 5 okula malzemeleri teslim edildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un makam odasında şube müdürü Cuma Doğan’ın da katılımı ile düzenlenen bir törenle Tenzile Erdoğan Anaokulu Müdürü hatice Dağlı, Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Abdulcabbar Uzun, Yahya kemal İlkokulu Müdürü Hüseyin Yılmaz, Kervan imam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Çal  ve Bağlarbaşı İmama Hatip Ortaokulu Müdürü Adem Yiğiter’e 30 ar bin liralık stem eğitim materyalleri İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt tarafından teslim edildi.

STEM’in kelime açılımı ise Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) kelimelerinin birleşiminden oluşuyor.

STEM teorik bilginin uygulamaya, ürüne ve yenilikçi buluşlara dönüştürülmesini amaçlayan dünyada birçok ülkenin eğitim/öğretim programlarına entegre ettiği bir eğitim yaklaşımı olarak göze çarpıyor.