Spor kardeşliktir ve renklerin kardeşliği temaları çerçevesinde Kahramanmaraş Dulkadiroğlu  TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde muhteşem bir etkinlik yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf Galerisi

Öğrenci  ve öğretmenler okula gönül verdikleri takımların formaları ile geldiler. Gün boyu sınıflarda farklı takımların formaları ile oturan öğrenciler neşe içerisinde ders işlediler. Okul bahçesinde yapılan etkinlik ise görülmeye değerdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, İl Milli Eğitm Şube Müdürü Ramazan PAKSOY, Kahramanmaraşspor İdari Genel Menajeri Mehmet Tıraş , Kahramanmaraşsporlu futbolcular kaptan Hüseyin Keleş,Ahmet Topal ve okul personelinin katıldığı etkinlikte açılış konuşmasını okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu yaptı.

 Hüzeyfe Tahiroğlu konuşmasında ‘İnsan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın, tanışıp dost olmanın en çıkar yolunun spor olduğunu söyleyip sporun kardeşlik ve dayanışma içerisinde olması gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra Gençlik Spor İl müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Kahramanmaraşspor takım kaptanı Hüseyin Keleş birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalardan sonra Amasya’da yapılan Gençler Hokey maçlarında bölge şampiyonu olan okul takımına madalya ve başarı belgeleri verildi. Davul zurna ve müzik eşliğinde renk cümbüşü ile halaylar çekilip oyunlar oynandıktan sonra derslere yine gönül verdikleri takımların forması ile giren öğrenciler ders işlemeye devam ettiler.

Habere Ait Fotoğraf Galerisi