Kahramanmaraş Onikişubat Özel Sevinç yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı nedeniyle eğitimcilere ve öğrenci velilerine iftar programı düzenlendi. İftar programında yağmurun yağması damgasını vururken bereket getirildiğine işaret edildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kahramanmaraş Onikişubat Özel Sevinç yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen iftar programına İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Göl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık şirikçi il Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Balkis, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Adnan Alagöz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyes Sağlık ve Sosyal Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Fatih Akşam, Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkan yardımcısı Orhan Yıldırım, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Güner, Hacı Emre Gökşen, çeşitli okulların yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

İftar öncesi Kuranı Kerim tilaveti okunarak, dualar edildi, geçmişlerinin ruhu için Fatiha gönderildi.

Kahramanmaraş Özel Sevinç yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Osman Demir yaptığı konuşmada yağan yağmurun Bereket getirdiğine dikkat çekerek, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı.

“ Herkese sağlıklı ömür diliyorum, Osman Hocam söyledi hakikaten unutulmaz bir gün oldu bizim açımızdan da yağmur altında güzel bir ortamda bir iftar yaptık. Hala herkes yerinde duruyor, hiç sorun sıkıntı yok, devam edecek inşallah, ben hepinizin adına ev sahipliğimizi yapan Osman hocaya çalışma arkadaşlarına, ekiplerine teşekkür ediyorum.

Tabii önemli olan bir arada olmaktı, beraber sohbet etme imkânımızın oluşması için buna imkan ve fırsat verdiler, ben hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade ediyorum, hepinize afiyet olsun, hayırlı bir gün olsun, Hayırlı bir akşam olsun, rahmeti bol olsun inşallah.

Nice bayramlara diyorum, hepinize saygılar sunuyorum, hayırlı akşamlar” dedi.