Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Sosyal Bilimler Lisesinde Müzik öğretmeni olarak görev yapan, müzik alanında pek çok sayıda sosyal-kültürel faaliyetlere katılan, değişik okullarda çalışan Müzik Öğretmeni Münir DEDOĞLU için okul müdürü Abdülkadir ÖZDEMİR başkanlığında , çalışma arkadaşları tarafından veda yameği verildi, plaket takdim edildi.

 

Okul müdürü Abdülkadir ÖZDEMİR, Münir DEDOĞLU ‘nun alanında birçok başarı gösterdiğini , öğretmenin emeklisinin olmayacığını işaret ederek  “Bu değerli meslektaşımız aramızdan ayrılıyor ama, kendisine her zaman kapımız açıktır, bundan sonraki yaşamında  başarı ve mutluluklar dilerim” dedi.

 

Münir DEDEOĞLU Kim dir?

Kahramanmaraş´ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Müzik Bölümünden mezun oldu. Kahramanmaraş’ta çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra 1994 te Kahramanmaraş Anadolu Öğretmen Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Müzik alanında pek çok sayıda sosyal-kültürel faaliyetlere katıldı ve düzenledi. Bu çalışmalarından dolayı çeşitli ödüller aldı. Milli Eğitim Bakanlığı Türk Halk Müziği jüri Üyeliği görevine davam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.