Kahramanmaraş  Onikişubat Şehit Yusuf Çavş İlkokulu içerisinde oluşturulan Kütüphanenin açılışı düzenlenen bir törenle açılışı yapıldı.

Kütüphane açılışına Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Akif Bulut , İl Millî Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, Okul Yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Kaymakamı Serkan Keçeli, kitap okuma alışkanlığının çok önemli olduğuna dikkat çekti ve  “inşallah burada ki kitaplar öğretmenlerimizin yönlendirmesi ve öğrencilerimizin okumasıyla onları ileri düzeye taşıyacaktır, bu kitaplardan öğretmenlerimiz de mutlaka faydalanacaktır” dedi.

 

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=YOuhVjNyzcY

 

Kaymakam Keçeli kütüphane açılışından sonra öğretmenler odasında,okulun öğretmenlerle bir araya geldi ve önemli mesajlar verdi.

Okul, veli ve çevre faktörünün önemine dikkat çektikten sonra öğretmenlik mesleğinin fedakarlıklar yapılarak yerine getirildiğinde ülkenin eğitim seviyesinin yükseleceğini, problemli öğrencilerin topluma kazandırılmasıyla toplumda huzurun olacağını, akademik başarının önemli olduğunu , ancak akademik başarı kadar da ahlaki davranış kazandırılması ve  iyi öğrencilerin yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Kaymakam Keçeli, Biz öğretmen arkadaşlarımıza çok güveniyoruz, özellikle geleceğinin Türkiye’sini ne siyasetçiler, ne bürokratlar, ne iş adamları, geleceğin Türkiye’sini siz değerli öğretmenler inşa edecekler. Ne kadar çok gayret sarf ederseniz, ne kadar çok fedakarlık yaparsanız o kadar sağlam bir Türkiye’nin oluşmasını sağlarsınız.” dedi.