İLKSAN Genel Müdürlüğünün Kahramanmaraş’ta başlattığı 2018 Yılı İLKSAN Şehit Eğitimcileri Anma Kahramanmaraş Programı Ulu Camide okunan Mevlid-i Şerif ve Yasin-i Şerif programı ile son buldu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İLKSAN tarafından Tüm Şehit Öğretmen ve Eğitim mensupları ruhuna ithafen Cuma namazı öncesi Kahramanmaraş Merkez Ulu Camiinde Mevlid-i Şerif ve Yasin-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerif ve Yasin-i Şerif programına vatandaşların yanı sıra İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer YILMAZ, Denetleme Kurulu Başkanı Sn. Resul DEMİRBAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin TORUN,  Metin ŞEYHOĞLU, Genel Müdürü Mintez ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin AKKURT, Müfettişler Başkanı Fevzi KÜÇÜK, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcı Ahmet AKKÜNCÜ, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun KURT, İl ve ilçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, İLKSAN Temsilcileri, Eğitim Sendikalarının Temsilcileri, Genel Müdürlük Yöneticileri ile Kahramanmaraş’ta bulunan eğitim mensuplarının iştirak etti. Mevlit törenine müteakip, katılan cemaate Yasin Kitapçığı hediye edildi