Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesinin başarılı okullarından Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu keyifli bir etkinliğe daha imza attı.

 

Okul Müdürü İbrahim İleri açılış öncesi selamlama konuşması yaparak, yapılan çalışmalarla ilgili genel bilgilendirme yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ise okumanın önemine değindi. Açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Serkan Keçeli, İslam’ın ilk emri oku diye başladığına dikkat çekerek, bu kütüphanede bulunan kitapları okuyarak yararlanılması gerektiğini istedi ve öğrencilere günlük kitap okuma hedefleri koydu.

 

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=Y0nRlp2yRDE

 

Kütüphane açılışının ve gezilişinden hemen sonra okul müdürü İbrahim İleri’nin önderlik ettiği; Türkçe öğretmenleri Hediye Güngör Bozduman, Şaban Tatlıgün, Mehmet Dobur, Nurdan Taşdemir ve Özlem Erşan’ın katkılarıyla hazırlanan ‘’Yedi Güzel Adam Şiir Dinletisi’’ beğeniyle izlendi. Dinletide şehrimizin sembolleşen şairlerinin şiirlerine ve sözlerine yer verildi. Şiirlerini seslendiren öğrencilerden ‘’Belinay Gökşen, Gülnihal Güney, Kezban Sare İleri, Barbaros Vuslat Yaman, İrem Asya Bozel, Ayşenur Çetinaslan, Gül Pakize ve Şerife Naz Karip’’  Kaymakam Bey tarafından tebrik edildi. Programın ardından Kaymakam Bey öğretmenler odasını ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerle sohbet edip onlara başarı dileklerinde bulundu.