Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu tarafından kültürel sanatımızı yansıtan sergi büyük beğeni gördü.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Geçmişten geleceğe, bir köprü oluşturmak ve yeni nesillere kültürel mirasımızı aktarmak, toplumun Bağları’nı kuvvetli kılan geleneklerimizi yaşatmak amacıyla Onikişubat Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmenlerinden Sevda Vicdan, Seda Ertuğrul ve Nezihe Katılmış’ınn öğrenci velileri ile birlikte hazırladıkları evlerde saklı bulunan tarihi el sanatları eserlerinin yer aldığı” Sandıktaki Hazinem” adlı sergi okul salonunda 7 Kasım 2017 salı günü açıldı.

Serginin açılışı Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Enver Gökçe’nin katılımı ile gerçekleşti. Kültürel mirasın önemine dikkat çeken Gökşen “Sergiyi planlayan, açılışına yardımcı olan herkesi kutluyorum, emeklerine sağlık. Kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktarmak her ferdin görevi olmalıdır.” Dedi.

Okul Müdürü Mehmet Sadi Şenkaya ise başta Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen olmak üzere, serginin açılışını gerçekleştiren öğretmenler, öğrenci velilerine teşekkür etti.