Kahramanmaraş Dulkadirroğlu İlçesi TOKİ Kazım Karabekir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bu Yıl Renklerin Kardeşliği Adlı Projesinin İkincisini Kahramanmaraşsporlu Yönetim Ve Futbolcuların Katılımıyla Gerçekleştirdi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Okulda tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin gönül verdiği Kahramanmaraş formasını giyerek dolaşmaları renkli görüntülere yol açtı.

Geçtiğimiz yıl yine aynı projeyle Kahramanmaraş’ta bir ilk gerçekleştiren okul idaresi öğrencilerin katılımın oldukça memnun kaldı. Etkinlikte açılış konuşmasını okul müdürü Hüzeyfe Tahiroğlu yaptı ve okuldaki öğrencilerin büyük çoğunluğunun sporun herhangi bir dalıyla uğraştığına dikkat çekti ve sporun coşku ve heyecanını her zaman yaşadıklarını ifade etti.

 Ardından Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve takım kaptanı Mesut Balkan genç öğrencilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. Renklerin kardeşliği projesinde öğrenciler tuttukları takımların formalarını giyerek okula geldiler ve gün boyu derslere formalarıyla girdiler. Öte yandan birçok spor branşını da yapma imkânı buldular. Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan öğrencilere Kahramanmaraşspor forması hediye etti. Başkan Ceyhan ve futbolcular alanda bulunan spor branşlarını denediler. Öte yandan Kahramanmaraşspor ailesi öğrencilerle çalan müzik eşliğinde halay çektiler.