Özel Yıldız Koleji Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde yapılan okul sporları masa tenisi yıldız erkekler ile genç erkekler dalında şampiyon oldular. Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu müdür Nurullah Çelebi KÖKER,

     2022-2023 Eğitim-öğretim yılı okul sporlarında ortaokul yıldız erkekler masa tenisi kategorisinde Ayyıldız Ortaokulumuz tüm rakiplerini yenerek ilçe birincisi olmuş ve Kahramanmaraş’ta okulumuzu ve ilçemizi temsil edecektir.  Yine lise kategorisinde genç erkekler dalında okulumuz tüm rakiplerini yenerek ilçe birincisi olmuş, Kahramanmaraş’ta düzenlenen müsabakalarında il ikinci olmuşlardır.

      Bu başarıları kazanmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Özel Yıldız eğitim-öğretim alanındaki başarılarını sosyal ve kültürel alanlarda kazandığı başarılar ile taçlandırmaktadır.

      Bizler 21 yıl özel okul 25 yıl devlet okulu tecrübesi ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Özel Yıldız akademik eğitim ile değerler eğitimini bütünleştiren bir eğitim kurumudur.