27 Nisan 2018 tarihinde Elbistan- Malatya ile yurt içi gezisine başlayan Özel Elbistan Yıldız Koleji Malatya, İzmir, Efes Antik Kent, Kuşadası, Didim, Bodrum, Bozüyük, Paşapınarı, Marmaris, Dalyan, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Antalya, Kayseri ve çevrelerini kapsayan gezilerini tamamlayarak 01 Mayıs 2018 Salı günü dönüş yaptılar. Gezi hakkında bilgilendirme yapan kurucu müdür Nurullah Çelebi KÖKER şunları söyledi.

    -Değerli Elbistanlılar,

     2017-2018 Eğitim öğretim yılı sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında planladığımız  Malatya, İzmir, Efes Antik Kent, Kuşadası, Didim, Bodrum, Bozüyük, Paşapınarı, Marmaris, Dalyan, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Antalya, Kayseri ve çevrelerini kapsayan gezimizi tamamladık.  Okulumuz personeli, öğrencileri ve velilerimizin katıldıkları bu gezimizi oldukça memnuniyet verici bir şekilde tamamladık.

    4 gün süren bu gezimizde ülkemizin tarihi güzelliklerini yerinde görme imkanı bulduk. Bir çok yeri görme fırsatımız oldu. Tekne turları ile yeşil ile mavinin buluştuğu muhteşem güzellikteki yerleri görme imkanı bulduk. Tatlı bir yorgunluğun ardından gezimizi son derece memnuniyet verici bir şekilde tamamladık.

   Dört gün süren gezimizde beş yıldızlı otellerde konaklama imkanı bulduk. Didim capris otel, Marmaris angel’s hotel, Fethiye Zehra otel ve Antalya cender otellerde kaldık. Geziye katılan herkes otellerden son derece memnun kaldılar.

    Gezi süresince bizlere yardımcı olan her kese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.