Kahramanmaraş Onikişubat Özel Sevinç Yağmuru özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 24 Kasım’da çifte heyecan yaşandı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

24 Kasım Öğretmenler Günü heyecanı dolu dolu yaşanırken Türkiye Beyazay Derneği Kahramanmaraş şubesi olarak SODES projesi olan “birlikte başarıyorsun” finali programı ve sergisi düzenlendi. Proje kapsamında okulun melekleri ve öğretmenleri 1 yıllık emekleri olan ürünlerin sergisi ile folklor ve Mehteran ekipleri gösterisi düzenlendi.

 Oldukça keyifli ve duygusal geçen programa İl Millî Eğitim ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden üst düzey yöneticiler ve çeşitli kurumlardan çok sayıda kişi katıldı.

Okul Müdürü Osman Demirci konu ile şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımızın fırsat verildiğinde ne kadar büyük başarılara imza attığını gördüler, takdirleri ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz, ayrıca proje süresince yanınızda olan tüm velilerimize, Valilik SODES birimi yetkililerine, proje öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, Proje Koordinatörü Mustafa Özgür Bey ve Nurettin Taşçı hanıma şükranlarımızı sunarız. Ayrıca program esnasında emeklerini esirgemeyen mesai arkadaşlarımıza müteşekkirim. Başarı El ele vermekle, biz olmakla, azimle, istekle ve inanmakla yakalanır. Hiç bir başarı tesadüf değildir, bugün düzenlenen program meleklerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın başarısıdır, nice başarılara hep birlikte imza atmak dileğiyle” dedi.