Kahramanmaraş’ta İlk defa 31 Ağustos 2018 Cuma günü Eğitim hayatına başlayan, okul öncesine verdiği katkılarla büyük ilgi ve alaka gören Özel Asrın Anaokulunun yeni fırsatlarını değerlendirin.

Okul Fotoğrafları için tıklayın

Onikişubat İlçesi- Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi, Ekici Aprt. Altı No: 14 (Tekerek Yolu-Ayran Pınarının Alt tarafı) adresinde bulunan Özel Asrın Anaokulunda Erken kayıtlarda çok uygun fiyat imkânı sunulmakta.

Özel Asrın Anaokulunda,  Okulöncesi Hazırlık, Montesorri , Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Spor Etkinlikleri, Yüzme, İngilizce, Satranç, Modern Dans ve Halk Oyunları, Bahçe Etkinlikleri, Geziler, Piknikler  ile eğitime  başlanıldığı ilk  heyecanla yaz eğitimlerine de devam etmektedir.

 “Okul öncesi dönemde kaçırılan fırsatlar, yaşam boyu yakalanamaz. -Eğitimin ilk anahtarı, okul öncesi eğitim ! Anaokuluna giden çocuk; hızlı öğrenen, kendine güvenen ve girişken yapıya sahip bir çocuk olur.” sloganı ile Kahramanmaraş’ta okul öncesi eğitimde kalite ve hizmet amacıyla açılan “ Özel Asrın Anaokuluna bir telefon kadar yakınsınız.

TLF: 0 505 575 0611

Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi

Süleyman Çelebi Caddesi Ekici Ap.  No: 14/A

Onikişubat-Kahramanmaraş