Kahramanmaraş Onikişubat Osmangazi Ortaokulunda bu yıl ilk kez düzenlenen 4006 TÜBİTAK bilim şenliği farklı ve fazla proje sayısıyla ilgi odağı oldu.

10 Mayıs 2016 tarihinde  Osman gazi ortaokulu bahçesinde düzenlenen bilim şenliğine oldukça katılım fazla oldu, ve 4006 TÜBİTAK projesi çalışmaları protokol üyeleri ve davetlilerce gezilerek projelerle ilgili bilgiler alındı., öğrencilerin heyecanlarına ortak olundu.

Haber Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayın

Osmangazi Ortaokulunda gerçekleşen TUBİTAK Fuarı projeleri şenliğine İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt,  Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, İl Millî Eğitim Müdür YardımcılarıAhmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü,Mustafa Yılmaz Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Millî Eğitim Şube Müdürleri Ali Tiyek, Ramazan Paksoy, Ali Karaköse, Mustafa Bardak, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Ömer Güner, Süleymen Dal, Millî Eğitim MEBBİS Yöneticisi Yakup Kaman, çevre okul müdürleri, öğretmenler,vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Osmangazi Ortaokulu Müdürü Süleymen Ersoy yönetiminde, Matematik öğretmeni  Merve Alkış’ın  koordinatörlüğünde  öğretmenlerden Betül Yıldırım,Mehmet Kaya,Selda Soku,Bilgehan Karakoç,Begüm İlhan ve Hediye Bozduman projede yer alarak öğrencileriyle birlikte ilgi çekici bir sergi oluşturdular.

Projede çeşitli branşlardan öğretmenlerin katkılaryıla 63 eser sergilendi bu proje ile öğrencilerin proje kültürünün geliştirilmesi amaçlandı. 5.6.7. ve 8. sınıf seviyelerinden 120 öğrenci projelerin hazırlanmasında gayretle çalıştılar ve özgün ürünler ortaya koydular.