Kahramanmaraş – Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde adaylık çalışmalarını devam ettiren  aday öğretmenler Rehberlik Ve Araştırma Merkezini Ziyaret Etti

Habere ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Onikişubat aday öğretmenler  İlçe koordinatörü   Selahaddin UĞUR beş günlük program süresince aday öğretmenlerin kurum tanıtım ziyaretlerini organize etti. Diğer görevli okul müdürleri Ali Sakarca, Mustafa Değirmenci ve Mustafa Özgür’de aday öğretmenlerle birlikte olarak onlara yardımcı oldular.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet BÜLBÜL aday öğretmenlere yönelik hoş geldiniz konuşmasının ardından kurumsal işleyişle ilgili genel bilgiler verdi. Rehberlik ve Özel Eğitim hizmetleri ile ilgili her türlü faaliyette kurum olarak yanlarında olacaklarını vurguladı. Kurum Müdür Yardımcısı Hakan VİCDAN özel eğitim çalışmalarını anlattı. Kurum çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından RPDH Bölüm başkanı Fatih KILIÇKARA´da yapılan faaliyetler ve planlamalar hakkında bilgiler verdi.

Kurum binası gezdirilen aday öğretmenlere bölümler ve yapılan çalışmalar gösterildi. Bu ve benzeri çalışmaların tekrar edilerek öğretmenlerle bir araya gelinmesinin önemi vurgulandı.