Şubat 2016 döneminde ataması yapılan öğretmenlerden yetiştirilmek üzere Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne  gönderilen aday öğretmenlerin okul dışı etkinlik programlarını planlamak ve planlanan etkinliklerin uygulamasını gerçekleştirmek üzere idareci ve personelden oluşan bir komisyon oluşturuldu. Komisyon üyeleri gecesini-gündüzüne katarak çalışmaya başladı.

HABERE AİT FOTO GALERİ

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen Başkanlığında ki Komisyon üyeleri Adil Karaküçük İlkokulu Müdürü Selahattin Uğur, Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Şahin Gedikoğlu, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Rasim Höbek, MEBBİS Yöneticisi Murat Kapyapar, Programcı Tayfur Akdağ, memur Alpaslan Kahveci’den oluşuyor.

Komisyon hızla çalışmalarına başladı ve çok çeşitli alternatif çalışmalar planlayan üyeler ilk etapta haftada 1 gün aday öğretmenlere TEMA Vakfı Kahramanmaraş Şubesi işbirliği ile ağaç dikilmesi, sanatsak etkinlikler kapsamında tiyatro, KSÜ İşbirliğiyle sosyal ve kişisel gelişime katkı sağlayacak konferans düzenlenmesi, İlimize ait müze, Kale, Ulu Cami ve kapalı çarşının gezilerek incelenmesi. Afşin Eshab-ı Keyf ve Ilıca gibi vb yerlerin gezilmesi gibi çalışmaları hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

 

HABERE AİT FOTO GALERİ