Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından Kahramanmaraş genelinde 422 okul ve 22.746 öğrencinin katılımıyla  4. Sınıflar İçin yapılacak İzleme   Değerlendirme Sınavı  için Onikişubat ilçesinde ki okul yöneticilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

4. Sınıflara yönelik İzleme   Değerlendirme Sınavı için yapılan toplantı Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü  Enver Gökşen’in konuşmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Halil Akyürek’in konuşmaları ile toplantıya devam edildi.

 

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=RhzpN1dL1Os

 

Sınavın iş ve işleyişi ile ilgili detaylı bilgi Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Serdar Karcıoğlu tarafından verildi. Sınav 3 Ocak 2023 tarihinde 45 soruyla ve 100 dakika süreyle yapılacağı, sınav sürecinin tamamlanmasıyla sonuçlar Ölçme değerlendirme Merkezi tarafından açıklanacak ve detaylı raporlar ilgili paydaşlara sunulacağı bilgileri verildi. Toplantı Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Serdar Karcıoğlu’nun sınavla ilgili önemli noktaları tekrar vurgulamasıyla sona erdi.