Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Süreyya Güreş Anaokulu Müdürlüğünün katkı ve koordinasyonu ile, Ankara ili Etimesgut ilçesi Şeyh Şamil İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Mehmet Bilgin tarafından uzaktan eğitim gerçekleştirildi.

 

08.04.2021 Perşembe günü saat 20.00’de İlçedeki resmî okullarda görev yapan okul öncesi öğretmenlerinin gönüllülük esası içerisinde , Okul Öncesi Eğitimde Aile Eğitimi ve Velilerle Doğru İletişim Kurma, Okul Öncesi Eğitimde Materyal Geliştirme ve Materyal Dönüşümü, Kültürel Değerlerimiz ,Yöresel Zenginliklerimiz, Gelenek ve Göreneklerimiz, Okul Öncesi Eğitimde Materyal Transferi konularının ele alındığı uzaktan eğitimde Mehmet Bilgin, öğretmenlik sürecinde yapmak istediklerini, yani hayal ettiklerini nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü sunu eşliğinde fotoğraf ve belgelerle anlattı. Azmin , zafere ulaştırılması için hayattan kesitler sundu.

 

Uzaktan eğitime özellikle ilçe ve farklı ilçelerden okul öncesi öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri de katılarak eğitime büyük önem verdiler. Uzaktan eğitimin sonunda takipçiler duygu ve düşüncelerini dile getirerek konuşmacı Şeyh Şamil İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Mehmet Bilgin, Süreyya Güreş Anaokulu Müdürü Hatice Ermeydan ve Süreyya Güreş Anaokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Ekici’ye teşekkür ettiler.

 

,