Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Spor Lisesine atanan okul müdürü İsmail Gençoğlan imkanı kısıtlı okulunda yeni öğretim yılına hazırlık amacıyla boyası ve sıvası dökülen dershanelerin bakım ve onarımlarına kendisi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte çözüm üretiyor. Değerler eğitimine güzel örnekler sergiliyor.

Yeni görevine hayırlı olsun demek amacıyla okuluna gittiğimiz Spor Lisesi okul müdürü İsmail Gençoğlan’ı boya badana ve sıva yaparken sınıfta yakalamamız oldukça bizi heyecanlandırdı. Daha önce okul müdürü olarak çalıştığı okullarda da birçok fedakarlık yaparak eğitim adına güzel çalışmalar yakalayan bu müdürünü canı gönülden tebrik ettik. 

Keşke eğitimin tüm neferleri bu okul müdürü gibi görevini benimseyip, elini taşın altına koymasını bilse işte o zaman Kahramanmaraş’ta eğitimin çıtası istenilen seviyeyi yükselir diye düşündük.

Okul müdürü, müdür yardımcısı ve personeli el ele vermişler, sınıfları pırıl pırıl yapmışlar. http://marastahaber.com/ olarak  Bu devirde böyle çalışkan eğitimcileri kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.