Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İşbirliğiyle İlimizde sınavlara ortaokul ve lise öğrencilerine “Birlikte Başaracağız” seminerleri veren NLP uzmanı Ömer Çam İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etti.

HABERE AİT FOTO GALERİ

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE tarafından İlimize davet edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Kahramanmaraş merkez ilçeler ve diğer ilçelerde sınava girecek ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere de seminerler veren Gelişim ve NLP uzmanı Ömer Çam İl Millî Eğitim Müdürü Akkurt’u makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu ve Akkurt’a eğitimle ilgili önerilerde bulundu.

Ziyaretten ve verilen seminerlerden çok memnun olduğunu belirten müdür Akkurt “Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor” projesini anlatarak kendisine 1 takım kitap ve yöresel Maraş işi küçük mücevher kutusu armağan etti.

HABERE AİT FOTO GALERİ

NLP uzmanı Ömer Çam’ın, İl Millî Eğitim Müdürü Akkurt’u ziyareti sırasında Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü’de hazır bulundular.