Kahramanmaraş değerler eğitimi projesi kapsamında Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 1-J sınıfı öğretmeni İbrahim ÇOT’ un organize ettiği etkinlik oldukça anlamlıydı.

“Babalar koşuyor, çocuklar coşuyor” adı altında düzenlenen  “şefkat “ değerinde babalar arasında futbol turnuvası düzenlendi. Çocuklar ve anneleri heyecanla tezahürat ettiler. Şenlik havasında geçen günde çocuklar balonlar ve Türk bayrakları ile renkli görüntüler oluşturdular.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Okul bahçesinde yapılan organizasyonda anneler hazırladıkları ikramlarla masaları donattılar. Ayrıca düzenlenen bisiklet turnuvası güne canlılık kattı.

Şefkat değeri ile ilgili veliler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafları çekildi. Okul Müdürü Mehmet SARI ve Kahramanmaraş değerler eğitimi projesinin sorumlu müdür yardımcısı Seher İLHANKURT’ ta bu anlamlı etkinlikte bulundular.

Okul Müdür Mehmet SARI ,bahar şenliği atmosferinde geçen “ babalar koşuyor, çocuklar coşuyor “etkinliğinden  dolayı, öncelikle sınıf öğretmeni İbrahim ÇOT’a, sonra  coşkulu katılımı sağlayan velilere ve öğrencilere çok teşekkür etti.