Kahramanmaraş Onikişubat Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kahramanmaraş’ın en büyük cami olan Abdülhamid Han camii’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret sırasında Onikişubat ilçe müftüsü Süleyman Yağız öğrencilere öğle namazını kıldırdı. Namaz sonrası il vaizesi Asiye Dağ tarafından öğrencilere sohbet programı gerçekleştirildi. Programda öğrencilere öğle yemeği ikram edildi. Öğrencilerin okul servisleriyle okuldan camiye gidiş ve dönüşleri ise hayırsever işadamı Ali ÇIRAK tarafından karşılandı.

 

 

Öğrencilerin bir çoğu ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirdi.  farklı öğrenciler şu ifadelere yer verdi: Çok güzel bir etkinlikti, şahsım adına emeği geçen herkes teşekkür ediyorum, Harika, Manevi olarak çok güzeldi, tek kelimeyle harikaydı, Bugüne kadar katıldığım etkinliklerin en güzeliydi, Çok güzeldi Eyüp hocamız ve diğerlerine teşekkür ediyorum, Aşırı güzel geçti, namaza başladım, Bana manevi katkı sağladı Eyüp hocamıza teşekkür ediyorum, Mükemmel, Çok kurduğum hayalimdi, hocam teşekkür ederim vb