Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Peygamber Efendimizin doğumu münasebetiyle Muhteşem Kutlu Doğum Programı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama oteli salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertan Göl, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Karaköse, Ramazan Paksoy, Ali Tiyek, Mustafa Bardak; Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ömer Güner,  Hacı Emre Gökşen ile çevre okulların idareci ve öğretmenleri misafir olarak katıldı.

Program, Medine Camii İmamı Yakup Okur´un Kuran-ı Kerim kıraatiyle başladı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir ve sunumlarla devam eden program, Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öz´ün konuşmasıyla devam etti. Programda okulda düzenlenen “40 Hadis” Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödülleri verildi.

 Yarışmada birinci olan öğrenci Fatma Taşkırmaz´a yarım altın, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere tablet hediye edildi. Musiki sanatçısı Selim Kale´nin ilahi ve ezgileriyle renk kattığı Kutlu Doğum programı misafir ve öğrencilere yemek ve tatlı ikramıyla sona erdi.