Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kahramanmaraş – Onikişubat Ahmet Bayazıt İlkokulunda eğitim gören 4-A Sınıf öğrencileri muhteşem bir mezuniyet kutlaması ile okullarına veda ettiler.

Ahmet Bayazıt İlkokulunun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen mezuniyet kutlamasına okul yöneticileri, öğretmenler, 4-A sınıfının öğrencileri ve velileri katıldı.

Mezuniyet kutlama töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ahmet Bayazıt İlkokulu müdürü İsmail Yaray yaptığı açılış konuşmasında öğrencilerde öz güveni geliştirme ve yetenekleri ortaya çıkarma adına sosyal ve kültürel çalışmalara önem verdiklerine dikkat çekerek bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti ve bu çalışmalarda kendilerine her zaman destek olan il Millî Eğitim ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okulun eski müdürlerinden oğuz Karakoç’a öğretmen arkadaşlarına ve tüm velilere teşekkür etti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Bu konuşmadan sonra sınıf öğretmeni Ebru Çokrak ve öğrencilerinin hazırladığı mezuniyet gecesi etkinliği başladı. Etkinliğin sunuculuğunu öğrencilerden İlke Efşan Kayan ve Muhammet Buğra Kaya birlikte yaptılar.

Mezuniyet etkinliğinde, konuşmalar, şarkılar, şiirler, müzikli oyunlar, skeçler, sergilenirken, tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi ve büyük bir coşku ile mezuniyet pastası kesildi.

“Sevgili öğrencilerim, gelecek sizi korkutmasın! Çünkü yarınlara attığınız ilk adımlar sağlam… Sizleri başarı ve mutluluk dileklerimle uğurluyor, önümüzdeki tüm umut kapılarının açılmasını içtenlikle diliyorum.

İyi yaşayın, başarılı ve mutlu olun; ülkemize, ailenize, kendinize gurur duyulacak başarılar kazandırın.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Yeni amaçlara doğru güle güle yol alın…

Güle güle sevgili öğrencilerimiz” diyerek gecenin kapanış konuşmasını yapan sınıf öğretmeni Ebru Çokrak’ın bu konuşması veliler ve öğrencilere duygulu anlar yaşattı.

Katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatan öğretmen Ebruk Çokrak ve öğrencileri topluca çekilen mezuniyet gecesi fotoğrafı ve mezuniyet pastası ikramıyla İlkokulu veda edip, Ortaokula merhaba dediler.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!