Eylül ayının ilk günlerinde Bakanlar Kurulu Kararıyla Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Müdür yardımcısı olarak atanan Günay Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, müdür yardımcıları Ahmet Sarıtürk, Mustafa Yılmaz, Ahmet Akküncü, şube müdürü Ali Tiyek ve çok sayıda eğitimci ,Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaparken, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Günay Avcı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundular.

GÜNAY AVCI’NIN BİYOGRAFİSİ

Günay Avcı 1972 yılında Afşin’de doğdu. Afşin Yatılı Bölge Okulunda ilkokulu bitiren Avcı, ortaokul eğitimini Göksun İmam Hatip Ortaokulunda, lise eğitimini ise Afşin  Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde tamamlayan Avcı 1996 yılında Afşin İmam Hatip Lisesinde tarih öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Afşin Lisesinde görev alan Avcı 2007 yılından buyana Kahramanmaraş’ta, Hoca Ahmet Yesevi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Avcı, 06.09.2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararıyla Kahramanmaraş il Milli Eğitim Müdürlüğüne müdür yardımcısı olarak atanan Avcı, Destek Hizmetleri bölümünden sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.