Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Onikişubat Kahramanmaraş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi havalı tabanca yarışmasında Türkiye İkincisi Olan sporcuları makamında ödüllendirdi

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin havalı tabanca takımı, Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan faaliyet programı gereği 010-2 Haziran 2015 tarihinde Mersin ili Erdemli Atış Poligonunda yapılan Ortaöğretim kurumları arası Havalı Tabanca Türkiye Birinciliği müsabakalarında Genç Erkekler kategorisinde Türkiye İkincisi oldu.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraş-Onikişubat Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Samittin Tunç, Beden Eğitimi öğretmenleri; Fatih Yıldırım, Alpaslan Asilkan, Takım bünyesinde Türkiye rekortmeni ve Şampiyonu olan Mücahit Kayabaşı, Batuhan Akar ve M.Kerim Kırcı’yı makamında kabul ederek muhtelif hediyelerle ödüllendirdi. Ödül töreninde Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy’da hazır bulunarak eşlik etti.

Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Akkurt, günümüz dünyasında sporun önemine değinerek, sporun hem bedensel hem de ruhen kişileri ve toplumu rahatlattığına dikkat çekti.