Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, başlatmış olduğu kurum ve okul ziyaretleri doğrultusunda Onikişubat İlçesinde bulunan Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi ziyareti ile devam etti.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Müdür Akkurt, kurum girişinde Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, müdür yardımcıları Abit Akar, Hilmi Kişi, Ayşegül Şahiner ve  Kerim Dündar tarafından karşılandı.

Akkurt’un ilk ziyaret etti bölüm Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği doğrultusunda açılan okuryazarlık kursu oldu. Akkurt, burada kurs öğretmeni Ünal Erkit’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kursiyerlere seslenen Akkurt, “ Burada okumayı öğrendiğiniz takdirde hayatınızda çok güzellikler katacaksınız. Bu kurslar sayesinde okuma yazma öğrenerek günlük hayatta kimseye muhtaç olmadan bir otobüse binerek istediğiniz yere gidecek, postane, banka, hastane ve benzeri yerlerde kolayca işlemlerinizi yapabileceksiniz” dedi.

Akkurt, daha sonra kurumda açılan diğer sim-sırma, dikiş-nakış, bilgisayar, resim çalışması, mefruşat, kuaförlük vb kursları ve Açık Öğretim Bürosunu  gezerek ziyarette bulundu, kursiyerlerle birebir görüşerek düşüncelerini aldı. Ziyaret bitiminde Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Bülbül, tarafından İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt günün anısına bir tablo hediye etti.