Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başlatmış olduğu okul ve kurum ziyaretlerini Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulunu ziyaretiyle sürdürdü.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Akkurt okulun girişinde, Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulunu Müdürü Ali Emlik ve müdür yardımcısı Muhsin Arslan tarafından karşılandı, okul öğrencileri müdür Akkurt’a bir buket çiçek armağan etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okulda bulunan depo, arşiv, kütüphane, tuvaletler, idareci odaları, dershaneler vb. tüm alanları gezerek gözlemledi, okul müdürü Ali Emlik’ten bilgiler aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Akkurt, okulda eğitim adına çalışmalara destek olmak amacıyla geldiğini vurguladı ve öğretmenlerin karşılaştıkları problemleri dinleyerek çözüm önerileri sundu.

 Akkurt Okulun şeref defterine şu ifadeleri yazdı:

“Bugün okulları ziyaret faaliyetlerinden dolayı Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulunu ziyarete geldim.

Okulumuzun tüm bölümlerini gezdim. Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle toplantı yaptık.

Öğrencilerimiz bizi kapıda karşıladı ve sevgilerini ziyadesiyle gösterdiler.

Bu okulun İmam Hatip Okulu olarak yeni başladığını da göz önüne alırsak, almış olduğu mesafenin önemi o zaman daha ortaya çıkar. Okulumuzun bu duruma gelmesine emek veren herkese teşekkür eder, başarılar dilerim.” Dedi.