Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Erasmus Plus Projesi kapsamında İtalya, Portekiz, Romanya ve Makedonya ’dan ilçemiz Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’ne gelen misafir eğitimcileri makamında kabul etti.

Dulkadiroğlu İlçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete giren Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi hazırladıkları ve kabul gören erasmus plus projesi kapsamında “smart learning in education” – (eğitimde akıllı öğrenme) isimli projenin ortakları olan Makedonya, İtalya, Portekiz ve Romanya’lı eğitimcileri ilimizde ağırlamakta.

Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Çolak, misafir Proje ortakları ile İl Millî Eğitim Müdürü Cemal yılmazı makamında ziyaret ettiler. Proje ve yapılan çalışmalar hakkında Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’a bilgi verildi.

Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ da Kahramanmaraş Millî Eğitim Müdürlüğü çalışmaları ve ilin eğitimi ile ilgili misafirlerini aydınlattı.

2 yıl sürecek olan Avrupa birliğinin fonlarıyla destekli projenin hareketlilik planlaması Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’ne yapılmaktadır. 4 ülkeye 24 öğrenci ve 8 öğretmenimizle birer haftalık çalışma ziyaretleri gerçekleştirecektir. Gelen misafirler için şehrimizi tanıtıcı, tarihi ve turistik yerlerin gezilmesi ve resmi kurum ziyaretleri planlanmıştır.