Kahramanmaraş Onikişubat Fatih Sultan Mehmet İlkokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir grup Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret ederek kuş yuvası hediye ettiler.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü İsa Pamuk, müdür yardımcısı Ayşe Merve Yıldız, sınıf öğretmeni Mehmet Akif Aslantürk, daha önce aynı okulda görev yapan Bilgisayar öğretmeni Dilek Konuş ve bir grup öğrenci, İl Millî Müdürlüğü ARGE bölümünün “Kahramanmaraş Değerler Eğitimi” projesinin Mayıs ayı değeri olan “Merhamet” kapsamında kuşlara merhamet ve doğa sevgisini anlatmak için kuş yuvaları hazırlayarak okullarında bu yuvaları yerleştirdiler.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkur’u ziyaret eden öğrenci ve eğitimciler yaptıkları bu çalışmayı anlatıp, kendisine de kuş yuvası hediye ettiler. Müdür Akkurt, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, önümüzdeki yıl bu seneye göre daha başarılı olmaları konusunda söz aldı. Öğrencilere günün anısına hediye verildi

Eğitimci ve öğrenciler daha sonra Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük’ü ziyaret ederek, Ona da kuş yuvası hediye ettiler.