Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu ve TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemede bulundu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Okul ve kurumların çalışmalarını yerinde gözlemlemek, eğitim ve öğretimde gelinen yeri tespit etmek,  onların çalışmalarına destek olmak ve birliktelik ortamının kalıcı hale dönüştürmek amacıyla okul ziyaretleri planlayan Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Mehmet Emin Akkurt, Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu ve TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesinin tüm bölümlerini okul yöneticileri ile gezdi, onlarla fikir alış verişinde bulundu.

“Sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır” diyen İlk Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt öğretmenlerle de bir araya gelerek onlara mesajlar verdi.  Akkurt, öğretmenlerden kendilerine emanet edilen öğrencileri maddi ve manevi anlamda en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi.

İl Millî Eğitim Müdür Mehmet Emin Akkurt, Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünün şeref defterine de şu ifadeleri yazdı:

“Dulkadiroğlu ilçemizdeki Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulumuza geldik, burada öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle görüşmeler yaptık, gördüklerim ve izlenimlerim beni ziyadesi ile mutlu etti. Hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin ilgisi üst seviyedeydi.

Bu motivasyonu ve dikkati gösteren, oluşturan okul yöneticilerimize teşekkür eder, başarılar dilerim. Bu yıl Ayrıca normal eğitime geçen okulumuzun eğitim başarısının daha da artacağına inancımı ifade eder emek veren katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi.

Akkurt, buradan TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesine geçti orada da okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle görüşerek, özellikle öğrencilere başarılı olma yolunda önemli mesajlar verdi.