Kahramanmaraş il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt kısa bir süre önce başlatmış olduğu okul ve kurum ziyaretlerine Onikişubat ilçesi Ayser Çalık Ortaokulu ziyareti ile sürdürdü.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Okul girişinde okul müdürü Halil Canpolat, müdür yardımcıları Hacer Demirci, Enes Çimen ve Mehmet Akif Gülveren tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okul içerisinde bulunan bütün alanları gezerek gözlemledi, okul müdürü Halil Canpolat’tan gerekli bilgileri aldı, önerilerde bulundu.

Özellikle 8. Sınıfta okuyan öğrencilerle sohbet eden Akkurt, onların yeni sınav sistemi ile ilgili düşünceleri ve kaygıları hakkında fikirlerini aldı ve onlara gerekli açıklamalarda bulundu. Öğrencilere bol bol kitap okuma konusunda da tavsiyelerde bulunan Akkurt, kitap okumanın faydalarına dikkat çekerek, kitap okuyanların kendilerine güvenin arttığını, sorulan sorulara daha kısa sürede cevaplandırabildiklerini belirtti. Sınavda İngilizce soru sorulmayacağını ancak dil bilmenin çok önem arz ettiğini ve dil öğrenmenin hayat boyunca lazım olacağın da işaret etti.